За нас

Здравейте, екипът на DASKI.EU е  специализиран в производството на Дървени Кухненски Дъски.

Продуктите ни са интелигентно измислени за различни нужди с оригинален дизайн, като можете да направите заявка и за поръчкови дъски с размери, форми и дизайн по ваш избор.

Използваме само качествени материали и дъските се тестват за устойчивост на мокрене преди да бъдат пуснати за продажба. 

Работната повърхност в една кухня е много важна за удобството, скоростта и лекотата на извършваните операции. Дъските в една кухня се ползват непрекъснато и ние Ви предлагаме предимството да готвите с качествени и красиви дъски.

За ергономичност  сме създали много удобни дъски с дълги заоблени дръжки лесни за измиване на мивката и лесни за изсипване на нарязаната храна. Веднъж, ако изпробвате  тези модели ще установете предимствата им и неподозираната им полза.

За практичност и оригиналност Ви препоръчваме зиг-заг сериите ни,  големи, тънки и леки с 3Д ефект. Направени така че всяко парче противопоставя своята сила на изкривяване на съседното, което прави този вид дъски много устойчиви.

За подарък поръчайте си надпис послание/пожелание или графика лазерно гравирана . Можете да си поръчате и поръчково изпълнение. Вижте услугите, които предлагаме тук

За сериозни готвачи,
Препоръчваме големите и масивни END GRAIN дъски щадящи остротата на ножа, които почти не се драскат. С изключително равна повърхност за скоростно рязане и импрегнирани многократно с минерално масло и пчелен восък.

За повече информация 0894 30 65 76